Meevliegen

Ooit wel eens een vlucht willen meemaken in een zweefvliegtuig? Dat kan! Voor veel mensen zijn de introductievluchten boven de kop van Schouwen en het uitgestrekte natuurgebied een onvergetelijke ervaring geweest.

Een ervaring die ik niet had willen missen!

Mijn vakantie kan niet meer stuk!

Mogelijkheden om mee te vliegen middels een introductievlucht:

  • Aanmelden bij de slagboom (zie info hieronder)
  • Introductievlucht online bestellen (ook leuk om iemand mee te verrassen, ga hiervoor naar het formulier)
Aanmelden bij de slagboom:

Meevliegen kan door u op een vliegdag bij de poort aan te melden als donateur van de vliegclub. We vliegen van half maart tot half december in het weekeind, op feestdagen en in de schoolvakanties. Er is echter een aantal voorbehouden zoals het weer, de drukte en de beschikbaarheid van materieel.

Tijden

De vliegdagen starten ‘s morgens omstreeks 9.30 uur. Tot een uur voor zonsondergang kan er gevlogen worden. Mensen die mee willen vliegen raden we echter wel aan om aan het einde van de ochtend of in het begin van de middag langs te komen.

Voorbehoud weersomstandigheden

Is het op de dag waarop u wilt komen vliegen twijfelachtig weer, belt u dan rond 9.00 uur ‘s morgens even naar het clubhuis om te horen of er gevlogen kan worden die dag. Het telefoonnummer van het clubhuis is: 0111-653557.
De afhankelijkheid van het weer betekent ook dat bij een weersverandering het noodzakelijk kan zijn dat het vliegbedrijf gestopt wordt.

Tijdelijk kunt u hier een introductievlucht bestellen.