Uw (bedrijfs)naam op een zweefvliegtuig of op een meterslange trailer?

Vliegende reclamezuilen

Die naam op het vliegtuig doet het vast goed op verjaardagen of in de kroeg, maar belangrijker is natuurlijk het feit dat vliegtuigen vliegende reclamezuilen zijn. Voor zweefvliegtuigen geldt dat des te meer: die vliegen honderden meters in plaats van kilometers hoog. En toeristen die een rondje meevliegen lopen niet door een grotendeels geblindeerde slurf naar het vliegtuig, maar lopen eromheen, raken het vliegtuig aan en gaan ermee op de foto.

Campings en badgasten

Een zweefvlucht duurt zo’n zeven minuten. Gemiddeld vliegt een zweefvliegtuig met een snelheid van ongeveer tachtig km/uur en kan dus grote  afstanden afleggen over een prachtig gebied dat dunbevolkt is. Maar waar velen vakantie vieren op een van de talloze campings, waar we tijdens iedere zweefvlucht overheen vliegen. Zo nu en dan vliegen we ook over de stranden. Op zomerse dagen zijn we als zweefvliegers getuige van duizenden badgasten, en zij van ons.

Bereik

Onze zweefvliegtuigen werden altijd al volop gefotografeerd. Tegenwoordig worden ze massaal gedeeld op de sociale media. Onze zweefvliegtuigen hebben dus, in figuurlijke zin, een groot (online) bereik. Ook letterlijk overigens: zweefvliegtuigen kunnen in één vlucht soms duizenden kilometers afleggen, dankzij thermiek en andere weersomstandigheden. Dat zoeken we ook vaak op in verre oorden. De zweefvliegtuigen vervoeren we dan in aanhangers van zo’n negen meter lang. Met deze lengte valt uw bedrijfsnaam of reclametekst zeker op in het verkeer.

Sponsormogelijkheden

Zowel een zweefvliegtuig als de bijbehorende aanhanger zijn een opvallende verschijning. Beide kunnen voorzien worden van een bedrijfsnaam/reclametekst. U wordt daarmee sponsor van onze club. Sponsorgelden en donaties van mensen die bij ons een kennismakingsvlucht komen maken zorgen er samen voor dat onze mooie sport kan blijven voortbestaan, en betaalbaar is voor jong en oud.

Gratis introductiestarts

Sponsoring middels reclame op een vliegtuig geeft recht op 10 introductiestarts per seizoen. Leuk om bijvoorbeeld aan te bieden aan uw familie, werknemers of relaties. Deze introductiestarts zijn niet inwisselbaar voor geld.

Tarieven

Reclame op vliegtuig (prijs per jaar). Minimaal 3 jaar. € 3.000,00*
Reclame op aanhanger (prijs per jaar). Minimaal 3 jaar. € 500,00*
Reclame op de site € 80,00

* Deze prijzen zijn exclusief eventuele ontwerp- en opmaakkosten en bestickering. Gedeeltelijke sponsoring van een vliegtuig of aanhanger met bijvoorbeeld kleinere deelbestickering is mogelijk in overleg.

Informatie

Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Jan Cullens
pr@vch.nl
Telefoon: 06-11509863