We beginnen weer bijna met vliegen…

In Activiteiten, Geen categorie, Nieuws by Secretaris Vliegclub Haamstede

Het begin van het zweefvliegseizoen van 2023 staat voor de deur. We hebben eind februari nog een dag sneeuw gehad, maar in de eerste week van maart zagen we dat de natuur zich klaar maakt voor de lente. De temperatuur laat nog even op zich wachten, maar de zonuren nemen al snel toe. Dat betekent goed weer om te zweefvliegen! Door koude lucht en een warme ondergrond op een zonnige lentedag krijg je sterke thermiekbellen. Daardoor kunnen we vele minuten tot uren ‘gratis’ in de lucht blijven.

Bij Vliegclub Haamstede gaan we vanaf zaterdag 25 maart weer elk weekend de lucht in. Ook zin om eens onze prachtige Zeeuwse kustlijn van boven te zien in het voorjaar? Bestel dan een rondvlucht via onze website:  Meevliegen – Vliegclub Haamstede (vch.nl)

Zelf leren zweefvliegen? Nu is het beste moment om je aan te melden voor het komende seizoen. Ben of ken je iemand die toe is aan een nieuwe ervaring in de buitenlucht? Probeer dan eens zweefvliegen bij onze vliegclub. Het 10-starts abonnement is bijvoorbeeld dé ideale manier om kennis te maken met zweefvliegen.